9. Kesätupa

Isäni vaimolla (”vastaava”) on pihassaan oma samankaltainen mökkinsä. Se on tehty täysin kierrätysmateriaaleista: sisällä on vanhoista laatoista rakennettu lattia ja pieni takka, jonka isukki on muurannut. Majan nimi on Mökötysmaja. Mökötysmaja on maalaamatonta puuta ja hieno niin. Minun mökkini tulee olemaan liiteriin takareunastaan kiinni. Se tulee olemaan tavallaan kasvihuone, mutta siihen tulee normaali katto. En nimittäin halua siitä niin kuumaa kuin kasvihuoneen tulisi olla. Aika monessa sisustuslehdessä ja pihassa onkin jo sellainen yltiöihana valkoinen rakennus. Siitä tulee tavallaan se puutarhajuttujen keskus ja tavaroiden säilytyspaikka (paitsi rumat ja isot liiterissä :D).

Tunnelma ja visio kuva http://houseofpictures.dk: sta

Siellä voin kasvatella kukkasia ja taimia. Istua kahvilla ja fiilistellä. Otan vaikka viinilasin ja laitan kynttilöitä pimenevissä illoissa ja talvella lyhtyjä tai muita nättejä valoja. Se tulee näkymään olohuoneen ikkunasta. Liiteri on jo rakennettu. Siitä lisää myöhemin ihan omassa postauksessaan. Tuli nimittäin pieni säätö matkaan, mutta siitäkin selvittiin yllättävän helpolla alkujärkytyksen jälkeen.

Tämä tunnelma ja ideakuva on täältä: juliasvitadrommar.blogspot.nl

Hiukkasen tosin epäilen, ettei tämä haave toteudu vielä tänä kesänä. Tai ainakin varaudun siihen. Pääpaino on kuitenkin saada itse talo valmiiksi. Silti voi haaveilla jo 🙂 Olen jo keräillyt pikku hiljaa mm. vanhoja puulaatikoita, pari kärrynpyörää, sinkkiämpäreitä jne. Oi kesä, tule jo!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s