10. Master bedroomin kylpyhuone

7e0bbdc0eaf837a100c07b3915a38290
Kuva täältä: subwaytiles.com

Isännän ja minun makkarin kylppäri. Tätä tilaa on pyöritelty vaikka ja kuinka monta versiota ja muotoa. En meinannut saada kiinni oikeasta fiiliksestä. Hotellimaista tunnelmaa haluttiin ja ensin ajattelin, että tehdään tumma ja graafinen tyyli tähän tilaan. Toisaalta tämä on sen verran pieni, että voi tulla ahdistava.

Sitten Pinterestin ihana maailma toi vastaani tämän kuvan. Siitä sain idean lopulliseen muotoon. Tässä on sopivasti samaa henkeä kuin lasten tulevassa kylppärissä, mutta tulee kuitenkin ihan erilainen. Takaseinään ei tule ikkunaa ja yhden kattosuihkun sijasta kaksi suihkua. Allas ja peili ovat suoraan ovea vastaapäätä sisään tullessa ja wc-pönttö vasemmalle.

 

 

446d5fe3a7eb292204949e153822d837
Tässä on sitä rouheutta j akauneutta. Kuva Instagramista käyttäjältä BehindBlueDoor

Värimailma tulee olemaan harmaa-valkoinen. Olen pitkään miettinyt lattiakaakelia. Ideakuvassa on mosaiikkikaakelilattia, joka on aika kaunis tässä, mutta ei yleisesti minun makuuni. Samoin haluan tyyliin hiukan rouheutta ja kauneutta sekoitettuna. Sitä löytyi tästä ammekuvasta. Tällä hetkellä tuntuu, että suihkun takaseinä tulee olemaan tuota kivitiiltä ja lattia tuollaista hiukan rustiikkista laattaa. Suihkutilan seiniin valkoinen kaakeli ja muihin seiniin luultavimmin valkoinen paneeli. Peili saisi olla isohko hopeanvärisellä kehyksellä.

Suurta ongelmaa on tuttanut allaskaluste. Jumankauta kun joka hemmetin tuutista tungetaan sitä perus laatikkomuotoista allaskaappia! Jos jotain vähän muuta tahtoisi, niin hinta on järkyttävä. Jotain kivaa erilaista, mutta ei ehkä ihan just SITÄ on Jean Vernetillä.Esim Iso-Britanniassa on järjestäin hiukan enemmän muotoiltuja altaita ja allaskaappeja, esim Imperial Bathroomilla. Näitäkin tuo Suomeen ainakin Venuksen Kylpy ja Klassinen Kylpyhuone.

Pytty
Burlingtonin close-couleped wc-istuin

Ajatuksissa on mennä tutustumaan livenä noihin pyttyihin. Meillä on paljon kokemusta noista brittipytyistä ihan sitä kautta, että isäntä on asunut siellä useamman vuoden ja minäkin paljon viettänyt aikaa. Osan pyttyjen malli on sellainen, että jos käy kakkosella, niin tuotos jää maljaan eikä huuhtoudu niin helpolla viemäriin. Ei tämmöistä meille. Ulkonäöllisesti pidän tästä. Tosin meillä on nytkin ihan Svedbergin pytty, johon on vaihdettu tumma puinen kansi ja se on ihan kiva.

54ed31cfe85fc33801cf49edb73ade08
Tämäkin kuva Pinterestistä, täältä.

Olen kehitellyt DIY-versiota. Siihen idea tuli tästä kuvasta (alla oikealla). Noista kulmikkaista altaista en niin perusta. Eikä ihan noin leveää tuohon meidän tilaamme mahtuisikaan. Alunperin ajatuksemme oli saada tupla-allas meidän kylppäriimme, mutta tilan käyttö kokonaisuutena ei antanut siihen periksi. Jostain pitää tinkiä ja tingimme mieluummin tuplalavuaareista kuin muiden tilojen koosta tai muodosta. Tai oman huoneemme koosta.

Alla kuvat meidän kylppäristämme. Tuo yläreunassa näkyvä raitahärveli on sellainen seinän viereen tuleva viemäri. Meillä on vielä viimeiset hetket aikaa päättää, tuleeko pyyhekuivaimia. Hiukan alamme päätyä siihen, että ovat kuitenkin aika turhakkeita. Tai se lämmitysosuus. JOS laittaisimme, sen paikka olisi tuossa pönttöä vastapäätä seinällä oven vieressä. Pääpiirteet alkavat olla siis valmiina. Valaistus on vielä vaiheessa peilin osalta.

MasterBedroomBathroomMasterBedroomBathroom3D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s