11. Päivitetty kodinhoitohuone

KHHvalmis

Tuossa vähän aikaa sitten isännän kanssa pohdimme kodinhoitohuonetta ja laitoimme vähän asioita uusiksi. Nyt ne on huomioitu piirroksissa. Kylppärin seinää siirrettiin hitusen kauemmas, että saatiin lavuaarille kunnoon tila ja pikkuikkuna pöntön yläpuolelle. Itse kodinhoitohuoneen puolelle siis tulikin pesutorni. Allas ikkunan eteen, kivasti tasoa ennen kolmea korkeaa kaappia ja kurapiste. Jos olisi mahdollista leventää taloa hiukan, haluaisin kurapistettä vastapäätä kunnon naulakkotilan penkkeineen.

Tuplalavuaari vasemmalta otettiin siis pois ja tehdään varauksena. Nyt varataan siihen pyykin kuivatustilaa. Vaikka tuleekin kuivausrumpu, niin on ainakin paikka kuivaustelineille, henkaritelineelle ja mitä nyt vain elämä näyttääkin tarvittavan. Uskoisimme, että nimenomaan TILA on se, jota tarvitaan.

Oven edessä olevaa terassia suurennettiin alkuperäisestä jo viime vuoden puolella ja käännettin portaat. Vaikka olisi loogista laittaa ne eteenpäin, niin tontin rinne pakottaisi niistä liian korkeat ja ne näyttivät 3D kuvissa ihan liian korkeilta ja jyrkiltä.

2 kommenttia artikkeliin ”11. Päivitetty kodinhoitohuone

  1. Mielenkiintoinen blogi ja onneksi löysin tänne. Olisi erittäin kiinnostavaa saada enemmän kuvia nykytilanteesta, koska projekti tulee olemaan aika massiivinen (3-kertaistaa pinta-alan).

    Itse tykkään kans kaikesta vanhasta, joten on kiva katsoa, miten remontoitte ja laajennatte vanhan talon.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s