21. Aloituskokous

Se pidettiin eilen ja nyt saadaan alkaa tehdä lisää – tai ennemminkin tehdä eikä vain kaivaa 😀

Tänään oli palaveri rakentajien kanssa ja taidetaan aloittaa viikkoa suunniteltua aikaisemmin, eli 2.5. PIAN!

Nyt on säädetty mm. Elisan kanssa. Caruna vihdoin vastasi useiden yhteydenottojen jälkeen ja tulee muuttamaan omalta osaltaan sähkötolpassa jutskat niin, että saadaan ilmaversioiden tilalle maakaapelit. Elisalta käytiin katsomassa, millaiset johdot ovat olemassa, soitettiin eilen ja sovittiin hommat ja hinta 430 €. Tänään tuli vahvistus 1195 €. Pienen selvittelyn jälkeen sovittiin kuitenkin se 430 € muutostyönä eikä uuden kaapelin veto ja asennushintaa 1195 €.

Suurin haaste on ollut tähän mennessä jokasuuntaan yhteydenpidon (tai ei se soitto/mailaus vaan vastauksen saaminen joko kokonaan tai edes tieto, että onko ok) ja tuhannen liikkuvan palikan yhteensovittaminen. Nyt pitäisi helpottaa, kun kaikki suunnittelijat, suunnitelmat ja katseltukset ja käynnit ja tapaamiset sinne tänne on alkuhärdellin osalta hoidettu.

Aloituskokouksessa ainoana muutoksena tuli asuinkerroksen ikkunoiden avausmekanismi. Olimme tilanneet jo ikkunat, joissa ei ole kiinteät kahvat vaan saa otettua irti – pitää oll akiinteät, koska esim meidän makkarimme ikkunan pitää toimia myös hätäpoistumisreittinä.

Kuluvat viikot ennen aloitusta pitää sisällään isännän ulkomaankeikan, minun ylimääräisen ison kahden päivän juontokeikan, vapun ja Neiti 5 v täyttää 6 v = sukusynttärikemut ja kaverisynttärit.

IMG_3217Kun ostimme keittiön Ikeasta, saimme 600 € lahjakortin. Se piti käyttää pois. Olimme ensin ajatelleet hankkia joko kodinhoitohuoneeseen tai makkareihin kaappeja sillä. Kortin voimassaoloaika kuitenkin alkoi jo kolkutella ja varastotila kortilla isommille hankinnoille (sisätila), niin ostimme uuden sängyn patjoineen. On ollut hyvä! Itseasiassa edellinen sänky oli ihan p***a, niin kaikki on vain parempaan päin. 😀 Ei vaan, on oikeasti hyvä ja tuntuu, että keski-ikääntyvä kehokin tykkää.

Kävimme katsomassa, millainen se meidän keittiö oikein olikaan materiaaleiltaa keittiöosastolla. Edelleenkin aloin arpoa kahden ovityylin välillä, niinkuin ostohetkelläkin. Ja työtasonkin. No, siellä ne nyt odottavat asentamistaan ja katsotaan myöhemmin, ahistaako jokin lopputuloksessa ja jos niin mitä voi tehdä.

IMG_3216Jotta kaikki ei kuvat ei näyttäisi ulkona olevaa kaaosta, niin tässä pikkukuva meidän nykyisestä eteisestämme. Näkyy Projekti-sivulla talokuvaissa pääsisäänkäynnissä. Se vanhanaikaisen tyylinen lasivertanta. Edelleen tykkään kovasti tuosta Laura Ashleyn tapetista, jota aikanaan jännäsin. Siinä on helmiäistä ja sitä mietin pitkään. Oli hyvä valinta.

Advertisement

Yksi kommentti artikkeliin ”21. Aloituskokous

  1. Teidän rakentaminen alkaa pian. Onnea aloitukseen.

    Sisäänkäyntijuttu oli minun väärinymmärrykseni, niin kuin vähän ajattelinkin, joten ei siitä sen enempää. Jään seuraamaan tapahtumia.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s