15. Töitä, lapsia ja uusi keittiö

MinaAutossa
Taas mennään!

Vielä sitä hymyilyttää, vaikka kilometrejä kertyy ja tekemistä riittää. Tässä kuluvan viikon kuulumiset: Neiti 7 veen voimistelunäytös rytmisen voimistelun MM-kisojen finaalissa (sunnuntai), jossa tietenkin oltiin koko päivä. Maanantaisin töiden jälkeen Neiti 7 v treenit ja lasten nukkumaanmenon jälkeen sähkösuunnitelmien pariin. Tiistaina lapset päiviksestä, koirat ulos, ruokaa pöytään ja sähkömies kylään, jonka kanssa palaveri venyikin noin 21.300 saakka. Keskiviikkona Neiti 5 v ja Neiti 7 v treenit = minä seison jäähallissa, illalla lenkille koirien kanssa. Torstaina töiden jälkeen kiireellä peruskuviot ja KVV/LVI-vastaava(kokelas) paikalle. Naapuruston lapsikin kylään, mamma lenkille. Perjantaina töiden jälkeen lapset, ruokaa, koirat ja uuden keittiön toimitus. JIPPIIII! Ensimmäinen iso askel kohti jotain tulevaa – vaikkakin tuohon keittiön asentamiseen menee kyllä vielä pitkä tovi. Keittiöstä lisää myöhemmin. Keittiön toimitusta edelsi vanhan autotallin (ollut varastona) iso inventaariotyhjennys, jonka yhteydessä tuli todettua, että pari vuotta sitten huomatut hiiret olivat ennen kadotustaan menneet asumaan kaikista tilan laatikoista minun aarrelaatikossani! Juuri siinä, missä on teini-iän valokuvat ja muistot. P?*%&!!eet olivat siis ulostaneet pitkin mun itse kuvaamia ja vedostamia kuvia ja kirjeitä. Syöneet peitoksi ala-asteella kangaspuilla tekemäni liinan ja sitten kaksi niistä vielä kuollut ja muumioitunut sinne papereiden keskelle! Laatikko on ollut sellainen, kuin äitiyspakkauksen laatikot, jossa siis käsiaukko. Vielä en ehtinyt kuin max 1/3 kaikesta läpi käydä. Roskiin lensi kamaa 😦 Laitoin pinon, jonka käyn myöhemmin läpi (ja loput laatikosta), että mitä pystyn vielä pelastamaan. Taannoin hiiriä pari loukutettiin ja laitettiin kaikkiin reunoihin jyrsijäverkot. Ovatkin pysyneet poissa sen jälkeen.

Tänään lauantaina aamulla eräässä kuvausprojektissa lasten kanssa mukana, sukulaisilla kahvilla, läpsyvaihto isännän kanssa lastenhoidossa ja isäntä työpaikan vuosijuhliin edustamaan ja minä lasten ja koirien kanssa metsään. Huomenna aamun ohjelma alkaa klo 10 omien harrastusten parissa ja lounaan jälkeen Hämeeseen lasten kanssa siruttamaan koiranpentuja ja kaveria moikkaamaan ja sitten onkin taas hyvä sammua punkkaan, että pääsee maanantaina laittamaan koiraa (toinen meidän koiristamme) ja kaveria matkaan Turusta Birminghamiin. Ja itse sitten myöhemmin tällä viikolla lentäen perästä.

Todettiin isännän kanssa, että projektin jälkeen lähdetään täyshoitolomalle hermoja lepuuttamaan. Nämä on just ne ruuhkavuodet. Todellakin.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s